Nabarveno: Zaklínač: Starý svět

 Rychlobarvení Speedpainty základních zaklínačských figurek ze Starého světa.

Figurky jsem nastříkala černým primerem a poté nadrybrushovala bílou barvou. K dispozici jsem měla jenom základní set Speedpaint 2.0 barev, naštěstí jsou zaklínači podle předlohy v základních barvách. Speedpaint běžně nepoužívám, asi rok jsem tyhle barvy vůbec nevytáhla. Ale v poslední době se mi líbí a tu a tam je vytáhnu  - hlavně ve chvílích, kdy se mi hromadí figurky a není tolik času je barvit "klasicky"; tohle navíc nebylo pro mě. 



U zmijáka se mi, myslím, celkem povedl i ten drybrush sloupu, na kterém stojí, což je fajn, protože propriety pro dodělání podstavců jsem u sebe neměla.



U medvěďáka jsem zkusila hodně naředit (mediem na Speedpainty) jedinou hnědou v setu, aby všichni neměli úplně stejné řemení a s výsledkem jsem taky spokojená.



Kočičák byl nejnáročnější a do té doby, než jsem nezvýraznila vzory na oblečení, vypadal dost divně. Hodně lidí si stěžuje na prohnutý meč, který můžete vidět na první fotce, mně to ale nijak neuráží (i když to není moje hra :D).



U vlka se mi hodně líbí obličej a je to zásluha trpělivého drybrushe kvalitním štětcem.



Gryf je prý nejhezčí, mně se ale líbí minimálně stejně jako vlk. Každopádně mi přijde, že žlutá u Speedpaintů 2.0 je konečně žlutá a ne oranžová jako u první generace.


Celkově vzato se mi výsledkem spokojená, jenom škoda, že už jsem nestihla dodělat podstavce. Každopádně metoda slapchop (černý primer + bílý drybrush)  a Speedpainty je ideální pro tady ten typ figurek. 

SHARE ON:

Barvím figurky, fotím je a píšu o tom.

    Blogger Comment

0 komentářů:

Okomentovat