Nabarveno: Conquest: Hundred Kingdoms - Household Knights

 Čtveřice rytířů do figurkovky Conquest.


Jak se tak dívám na fotky, tak 3 ze 4 rytířů chybí podstavce a oranžovo-modrý není domalovaný, ale kdo ví, kdy se k tomu dostanu... Každopádně na rytíře jsem na žádost majitele použila Speedpainty od Army Painteru a nebyla to úplně nejlepší volba. Vlastně bych víc věcí udělal jinak, ale popořadě.









V té době jsem ještě pod Speedpainty používala na doporučení řady zkušenějších malířů bílou barvu, dneska všechno řeším stylem černá + bílá drybrush a myslím, že by to těm figurkám pomohlo. Kromě toho jsem musela ručně přemalovat rytířům zbroje na černou, protože pod kov patří černá. Figurky tak vypadají jako vyprané v Pervolu, navíc myslím, že metoda s drybrushem by ty koníky posunula o level výš. Takhle to vypadá ok, Speedpanty jsou na nich smysluplné, jak mají víc záhybů. 


Na zbytek figurky bych ale dnes použila normální barvičky, ostatně je vidět, jak mi tam Speedpainty vytvořily nehezká barevná ložiska a taky nechápu, proč jsem je podle všeho použila na erby a kopí (kde logicky protekly i pod maskovací pásku).

První rytíř má i podstavec, který i po čase vypadá celkem hezky a to je to jen Herkules smíchaný s lógrem od kafe a hnědou barvou.



U posledního rytíře už jsem evidentně použila normální barvy, protože ta šachovnice by nejspíš dopadla hrůzostrašně. Práci s maskovací páskou budu muset ještě vylepšit, není to tak samozřejmé, jak to vypadá. Nejvíc spokojená jsem tady u těch figurek se zbrojí a metalickou řadu od AP považuju za naprostý TOP.




SHARE ON:

Barvím figurky, fotím je a píšu o tom.

    Blogger Comment

0 komentářů:

Okomentovat